Personal

Med vår medicinska skicklighet kan vi hjälpa alla våra kunder att förstärka sina vackra drag. Vi är specialiserade på behandlingar mot rynkor, hudföryngrande och fillers. I en bransch som fullkomligt exploderat med en uppsjö av oseriösa behandlare och obeprövade preparat, vill vi vara en motvikt.

Klinikens injektions-behandlingar utförs av Dr. Lennart Sandberg och Tandläkare Amanda Weidenius.

Lennart Sandberg

Lennart Sandberg är Humlegårdsklinikens grundare och driver idag förutom Humlegårdskliniken också ortopedmottagningen Barnortopediskt centrum. Lennart är i grunden allmän kirurg, barnkirurg och barnortoped. Lennart startade sin estetiska verksamhet år 2000 som då hade namnet Zmedical. År 2019 ändrade Zmedical namn till Humlegårdskliniken i samband med expandering och ny lokal.

Lennart Sandberg har arbetat med preparatet botulinomtoxin i över 30 år i samband med att han behandlar neurologiska åkommor hos barn. När preparatet botulinomtoxin sedan började användas för skönhetsinjektioner och estetik fann han även detta område intressant att börja arbeta med. I kombination med att det högkvalitativa fillerpreparatet Restylane kom in på marknaden växte intresset hos honom och han utbildade sig vidare inom injektionsbehandlingarna. Han fann att det var både spännande och utmanande.

Tack vare hans långa erfarenhet är han mycket duktig på att se vad som behövs behandlas samt hur för att uppnå det resultat kunden önskar.

Amanda Weidenius

Amanda Weidenius är legitimerad tandläkare och har sedan hon påbörjade sin utbildning haft ett stort intresse för estetik. Amanda är dotter till Lennart Sandberg och har under lång tid haft honom som mentor. Utöver hennes tandläkarexamen som hon tog 2017 har hon deltagit i läkemedelsföretagets Galdermas internutbildningar. Hon är även certifierad och är medlem i Estetiska Injektionsrådet.

Senaste från Instagram