Fettreducering

Coolshaping är en metod där vi med hjälp av kyla kan reducera fett på utvalda platser på kroppen med ett resultat av minskat fett på ca.20%. Ett eller fler handstycken placeras ut på dom utvalda områderna på kroppen, handstyckena suger sedan in fettvävnad (liknanden en dammsugare) och samtidigt kyls området ner till en temperatur på mellan -7 till -10 grader. Kroppens fettceller är känslig för kyla vilket gör att en del av fettcellerna i det behandlade området förstörs. Dom förstörda fettcellerna transporteras bort av kroppens egen metabolism.

Efter en Coolshaping behandling fortsätter kroppen sin egen process att transportera bort de förstörda fettcellerna vilket gör att det slutgiltiga resultatet kan ses förs efter 3–4 månader. Dock kommer ni märka skillnad efter några veckor. För bästa resultat rekommenderas en kur på 3 behandlingstillfället. Behandlingarna utförs med 1 månads mellanrum.

Humlegårdskliniken är en av de första kliniken i Sverige som har den uppdaterade upplagan på Coolshaping.

Vår Coolshaping 2 fryser mer effektivt än den första upplagan då handstyckena fryser runt hela koppen (360 grader) den tidigare gamla upplagan fryser bara på långsidorna av munstycket. Tidigare maskinen tar 60min medan Coolshaping 2 tar 35min.

Direkt efter behandling kan området kännas ömt, kroppen kan kännas frusen, området kan bli rött och några får också en bedövad känsla. Ömheten kan sitta kvar i flera dagar men är helt ofarligt. Vi rekommenderar att ni tar med extra klädesplagg som berör det behandlade området som inte är åtsittande.

Priser

Coolshaping 2 finns bara i Stockholm.
  • Ett handstycke: 3 500 kr

    därefter tillkommer 700kr per handstycke (max handstycken som kan användas per tillfälle är 4st)

  • Kur på 3 behandlingstillfällen 20% rabatt

    Kuren skall då betalas vid första behandlingstillfället.

Behandlingen utförs ej på:

Gravida
Personer under 18år
Personer med Hepatit C

Ljumskbråck
Personer med känslighet mot kyla
Personer  med Raynauds sjukdom

Nyopererade (1år)
Personer med inopererad medicinsk enhet

Senaste från Instagram