Kliniken

Med vår medicinska skicklighet kan vi hjälpa våra kunder att framhäva sina vackra drag. I en bransch som fullkomligt exploderat med en uppsjö av oseriösa behandlare och obeprövade preparat, vill vi vara en motvikt. Klinikens injektionsbehandlingar utförs av Dr. Lennart Sandberg och Tandläkare Amanda Weidenius som har mer än 24-års erfarenhet av injektionsbehandlingar.

Ansvar

Ansvar för oss innebär att du som kund kan vara trygg i vårt omhändertagande. Du kan lita på att vi, som legitimerad personal, har god kunskap om anatomi och behandlingspreparatens möjligheter och begränsningar. En ansvarsfull behandlare gör allt för att uppnå bästa resultat och finns till hands om oro eller komplikationer uppstår.

Kvalitet

Kvalitet står för att vi endast använder oss av säkra, välbeprövade behandlingspreparat och är mycket måna om att hålla oss uppdaterade genom kontinuerlig vidareutbildning. Vidareutbildningar är en kvalitetsstämpel för oss. Våra behandlare använder sig av preparat som funnits på marknaden under en mycket lång tid. Fillerspreparaten ska kunna lösas upp med Hyalas (läkemedel som läkare söker licens att inneha) om en komplikation skulle uppstå vid behandling.

Resultat

Resultat innebär att du ska bli nöjd med din behandling. Vi vill alltid uppnå ett resultat som framhäver det fina hos varje enskild person. Resultatet ska se naturligt ut, därför nekar vi “överbehandlingar”.

Senaste från Instagram